Carvista

Luotettavan autokaupan ammattilainen Lohjalla

Erikoisalaamme on Dodge-henkilöautojen ja Ram -hyötyajoneuvojen maahantuonti, myynti ja merkkihuolto. Lisäksi myymme käytettyjä laatuautoja ja tarjoamme vahvan valikoiman varaosia ja lisävarusteita amerikkalaisiin autoihin.

Carvista

Mustikkatie 2B

08500 Lohja

Sijainti kartalla »

Avoinna

ma-pe 09:00-17:00

la 10:00-14:00

Dodge
Ram

Uudet autot

Uudet Dodge, Ram, Cadillac, Chevrolet ja GMC -hyötyajoneuvot viralliselta maahantuojalta.

Käytetyt autot

Ajotuntumaa saaneita autoja ja hyötyajoneuvoja amerikkalaisilta ja eurooppalaisilta laatuvalmistajilta.

Dodge Ram -merkkihuolto

Olemme valtuutettu Dodge ja Ram huolto, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita.

Neo-Dyne

Innovatiiviset moottoripyörärampit tarjoavat ylivertaista käytettävyyttä ja kestävyyttä kaikille motoristeille.

Hyötyajoneuvojen erikoisliike vahvalla asiantuntemuksella

Carvista | Lohja

Autoliikkeemme on keskittynyt Ram-kevytkuorma- ja pakettiautojen sekä Dodge-henkilöautojen maahantuontiin ja myyntiin. Lisäksi varastomme kattaa Chevrolet- ja GMC-kevytkuorma-autot sekä Cadillackit. Tilauksesta tuomme maahan myös muita uusia ja käytettyjä jenkkiautoja sekä laatuajoneuvoja Euroopasta. Käytettyjen autojen valikoimamme on muutenkin kattava.


Automyynnin ohella tarjoamme Dodge ja Ram autoille valtuutettua huoltopalvelua sekä varaosa- ja lisävarusteratkaisuja. Yritysasiakkaamme taas voivat hyödyntää joustavia leasing- ja huoltosopimusvaihtoehtojamme. Suomen ensimmäisenä virallisena Dodge ja Ram -liikkeenä painotamme kaikessa palvelussamme valtakunnan vahvinta hyötyajoneuvo-osaamista.


Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla, mutta palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita kaikkialla Suomessa. Tutustu autovalikoimaamme verkossa, tule liikkeeseemme tai kysy lisää – vastaamme kaikkiin tiedusteluihin viipymättä!

Ota yhteyttä

Carvista - laatuautojen asialla

Yrityksemme vaiherikas historia on tuonut meidät tähän: Suomen ensimmäiseksi viralliseksi Dodge ja Ram autojen maahantuojaksi ja jälleenmyyjäksi.

Tietoa meistä
Share by: