Oikeat avaimet laaturakentamiseen.

Meiltä kaikki kodin remontit, hoidamme myös sisustussuunnittelun. 

Rakennamme viihtyisiä ja kodikkaita koteja.

HS-Proservice Oy

Ammattitaitoista palvelua talopaketeista remontointiin | Kannus, Lestijokilaakso, Kalajokilaakso

HS-Proservice Oy on Kannustalo-talopakettien myyntiin sekä avaimet käteen -rakentamiseen ja -remontointiin erikoistunut perheyritys Kannuksessa. Olemme unelmien omakotitalosta tai kotia virkistävästä remontista haaveilevan apuna koko hankkeen aikana. Meiltä onnistuu koko uudisrakennuksen tai remontin toteutus siinä missä yksittäinen työkin – juuri sen mukaan, mitä sinä toivot ja tarvitset. Palvelemme asiakkaitamme niin Kannuksen kuin Lestijokilaakson ja Kalajokilaakson alueilla.

Talopaketit ja uudisrakennukset helposti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti

Kun asioit kanssamme, saat yhden toimijan kautta kaiken, mitä hankkeesi tarvitsee. Kannustalo-talopakettien jälleenmyyjinä sekä uudisrakentamisen kokeneina osaajina voimme tarjota asiakkaillamme kokonaisvaltaista palvelua – rakennamme kotisi avaimet käteen -valmiiksi asti! Samaan tapaan toteutamme myös huoneistoremontit ja muut remonttityöt toiveitasi kuunnellen.

Helpon palvelumme ansiosta voit huoletta keskittyä muuhun elämääsi, kun me viemme rakennus- tai remonttiprojektiasi eteenpäin. Olemme joustavia ja räätälöimme ratkaisut tarpeidesi ja toiveidesi mukaisiksi. Työmme on valmis vasta kun sinä olet tyytyväinen lopputulokseen.

Ota yhteyttä, niin me rakennamme ja remontoimme sinulle unelmiesi kodin!

Yhteydenottoon tästä »

Edustamme Kannustaloja

Meiltä kauniit Kannustalot pystytyksineen!