Me­tal­li­ro­mun
kierrätys tehokkaasti ja ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­ses­ti.

Myy metalliromusi meille, me autamme saamaan niille uuden elämän ympäristöä kunnioittaen. Kysy päivän hintaa!

Lue tästä meiltä useimmin kysytyt kysymykset

 

Palvelumme

Metalliromusta eroon pääseminen on nyt helppoa – ostamme ja kierrätämme sinulle tarpeettomat romut. Tee ekoteko ja myy romusi meille!
 

Yritysesittely

Olemme toimineet jo — vuosikymmentä paremman huomisen puolesta metalliromua kierrättäen. Lue lisää toimintamme taustoista täältä.
 

Laatupolitiikka

Tunnemme terästeollisuuden vaatimat laatuvaatimukset ja täytämme ne aina kirkkaasti ympäristöä kunnioittaen.
 

Ympäristöpolitiikka

Ympäristöllämme on meille merkitystä. Pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristökuormitusta mahdollisimman tehokkaasti.

Kierrätä tarpeeton metalliromu – saat päivän parhaan hinnan ja autat samalla ympäristöä. Toimi nyt ja ole osa muutosta – yhdessä rakennamme kestävämpää huomista!

Metalliromun osto Kuopiossa:
ympäristöystävällistä kierrätystä ja päivän paras hinta

Tervetuloa metalliromun asiantuntijoiden luo Kuopiossa! Olemme paikallinen yritys, jonka erikoisalana on metalliromun ostaminen ja välittäminen. Riippumatta siitä, onko sinulla pieniä metallieroja vai suuria eriä, me olemme täällä auttaaksemme. Voimme tulla noutamaan romut suoraan sinun luotasi omalla kalustollamme, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Ympäristön suojeleminen on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi kierrätämme metalliromun tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Voit olla ylpeä siitä, että osallistumalla kierrätykseen teet oman osasi ilmaston hyväksi.

 

Haluatko tietää päivän hinnan? Ota yhteyttä meihin ja kysy, niin kerromme sinulle ajankohtaisen tiedon. Olemme sijaitsemme osoitteessa Kaatopaikantie 316 (Jätekukko) 70800 Kuopio. Voit tuoda metalliromua suoraan toimipisteellemme, tai voimme järjestää noudon sinulta. Kummassakin tapauksessa olemme apunasi ja opastamme sinua koko prosessin ajan.

Olemme suunnitelleet toimintatapamme niin, että se olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus nopeasti ja vaivattomasti päästä eroon tarpeettomasta metalliromusta.

Liity mukaan muutokseen ja tee ekoteko tänään! Kierrättämällä tarpeetonta metalliromua et vain saa päivän parasta hintaa, vaan olet myös osa suurempaa muutosta kohti kestävämpää huomista. Lue lisää ympäristöpolitiikastamme täältä.

 
Sähköposti:
Käyntiosoite:
Kaatopaikantie 316 (Jätekukko)
70800 Kuopio