Luotettava
Rakentaja

Asiakaslähtöinen ja Ammattitaitoinen

Asiakaslähtöisyys on meidän yksi tärkeimmistä periaatteista ja asiakkaan tarpeiden huomiointi asettaa raamit koko hankkeen tuotannon suunnittelulle. 

Kokemus teollisuuden rakentamisen parissa on kehittänyt meille asiakkaan tarpeet huomioivat toimintatavat, joiden myötä projektin läpivientiaikana asiakkaalle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa. Projektin aikataulun seuranta, laadunvalvonta ja tehokas työskentelymme takaavat asiakkaalle aina ensiluokkaista palvelua läpi koko hankkeen.

Laadukasta rakentamista jo vuodesta 1990

Keveka Rakennus Oy on vuonna 1990 Varkaudessa perustettu rakennusliike, jonka toimintaperiaatteisiin on aina kuulunut asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen ja laadukas rakentaminen. Pitkä kokemus rakennusalalta näkyy työskentelyssämme ja työnjäljessämme.

Yrityksemme koostuu rakennusalan ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus erilaisista rakentamisen kohteista. Olemme aina aktiivisesti kasvaneet ammatillisesti rakennusalan kehittymisen myötä ja siksi Ammattiosaamisemme yhdistää sulavasti niin uutta, kun vanhaakin rakennustekniikkaa asiakkaan tarpeista riippuen.

Vuosien aikana olemme aina olleet asiakkaalle luottamuksen arvoinen toimija, jonka työnjälki on ensiluokkaista.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita tai laita meille viestiä

Lähesty meitä soittamalla numeroon 020 779 2200
tai laita meille viestiä niin olemme yhteydessä.