Luotettavat kiinteistönhuolto- sekä siivous- ja turvallisuuspalvelut tarjoaa PapSec Oy Nilsiästä

Yhteystiedot

PapSec Oy Nilsiästä tarjoaa tehokkaat, luotettavat ja laadukkaat kiinteistönhuollon, siivouksen ja turvallisuuden palvelut Tahkovuorella, Nilsiässä ja lähikunnissa. Ympärivuorokautinen palvelunumeromme palvelee yllättävien tilanteiden varalta. Yrityksemme nojaa vahvaan suomalaiseen kiinteistö- ja turvallisuusalan osaamiseen.

Päivystyksemme palvelee 24/7. Tuliko kiiretilanne? Soita päivystysnumeroomme!

040 154 9119
Kiinteistönhuolto ja siivouspalvelut, PapSec Oy, Nilsiä

Kiinteistönhuolto ja siivous

PapSec Siivous ja Kiinteistöhoito tarjoaa siivous- ja kiinteistönhuoltopalveluita Nilsiän Tahkovuorella sekä lähikunnissa. Hyödynnämme palveluissamme myös turvallisuuspuolen erityisosaamista.

Lue lisää
Vartiointipalvelut, PapSec Oy, Nilsiä

Turvapalvelut

Palvelumme kattavat myös turvatekniikan asennusta ja suunnittelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin

PapSec Oy – suomalaista osaamista

PapSec Oy täysin suomalainen yritys Nilsiässä, Pohjois-Savossa. Tuotamme kiinteistönhoito-, siivous- ja turvallisuuspalveluita Nilsiässä sijaitsevan Tahkovuoren ja sen lähikuntien alueella. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti erilaisista toimijoista, kuten julkisesta sektorista, yrityksistä ja kotitalouksista. 

 

Yrityksemme virallinen nimi on P-Savon Vartiointi PapSec Oy, jolla on aputoiminimenä PapSec Siivous ja Kiinteistöhoito. 

 

PapSec Siivous ja Kiinteistöhoito tuottaa nimensä mukaisesti siivous- ja kiinteistönhoitopalveluita. Palveluesimies Terttu Pappi huolehtii siivouspalvelun myynnistä ja toteutuksesta oman tiiminsä kanssa. Palvelupäällikkö Mikko Pappi vastaa kiinteistönhoitopalvelun myynnistä ja toteuttamisesta oman tiiminsä kanssa.

P-Savon Vartiointi PapSec Oy tarjoaa puolestaan turvallisuusalan palveluita. Tuotamme turvallisuuspalveluita itse, mutta lukitusturvallisuudessa käytämme yhteistyökumppanina Savon Lukkoa (www.savonlukko.fi), jolla on jo 50 vuotta kokemusta lukituksiin liittyvistä asioista. Turvapalveluidemme myynti ja toteutus ovat Mikko Papin harteilla.

Palvelua 24/7/365

Toimintaperiaatteitamme on tehokkaan, luotettavan, laadukkaan ja sekä 24/7/365 saatavilla olevan palvelun tuottaminen. Palvelemme sopimusasiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 Tulemme paikalle aikailematta.

Onko sinulla kiireellinen kiinteistönhuoltoon tai siivoukseen liittyvä asia? Ota yhteyttä päivystysnumeroomme.

040 154 9119

Kolme hyvää syytä valita yrityksemme

Vahva osaaminen, PapSec Oy, Nilsiä

Vahva osaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa ja kotimaista kiinteistönhoidon, siivouksen ja turvallisuuden osaamistamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina tarttumaan toimeen.

Luotettava palvelu, PapSec Oy, Nilsiä

Luotettava palvelu

Palvelemme sinua ehdottoman luotettavasti. Suoritamme sopimamme tehtävät ja pidämme huolta siitä, että voit olla tyytyväinen työmme laatuun.

Nopea päivystys, PapSec Oy, Nilsiä

Nopea päivystys

Päivystämme kellonaikaan katsomatta ja olemme paikalla nopeasti, kun siihen on tarvetta.