Kukkakauppa ja hautaustoimisto palvelevat ilon ja surun hetkellä

Yhteystiedot
Hautakuvake

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua surun hetkellä. Meiltä saat kauniit ja näyttävät kimput sekä apua järjestelyissä. Myös hautakivet saat kanssamme toimivilta Mattilan Kivipojilta. He ovat erikoistuneet hautakivien kaiverruksiin sekä huoltoihin ja kunnostuksiin.

Ilmolan hautaustoimisto Ilmajoella

Ilmolan Kukkakauppa ja Hautaustoimisto tarjoaa hienotunteista ja ihmisläheistä palvelua Ilmajoella niin ilon kuin surunkin hetkellä. Tarjoamme kaikki hautaamiseen liittyvät palvelut sekä kukkakimput arkeen ja juhlaan. Lisäksi yhteydessämme toimii myös Mattilan Kivipojat -yritys, jonka erikoisosaamista ovat hautakivien kaiverrukset sekä kunnostukset ja huollot. Yhteistyökumppanimme kautta tarjolla taas on monipuolinen valikoima hautakiviä.

Apua hautausjärjestelyihin

Kun läheinen nukkuu pois, mielen valtaavat kaipuu ja suru. Tällöin voi olla hankalaa ryhtyä hoitamaan hautajaisiin liittyvien käytännön asioiden järjestelyjä, eikä kukaan sitä surijalta toisaalta edellytäkään.


Luotettava hautaustoimisto hoitaa kaikki järjestelyihin liittyvät käytännön asiat juuri siinä laajuudessa, kuin asiakas toivoo.

Ota yhteyttä tai poikkea käymään

Kaipasitpa sitten näyttävää kukkakimppua juhlapäivään tai apua hautausjärjestelyiden kanssa, Ilmolan Kukkakauppa ja Hautaustoimisto palvelee aina luottamuksella.


Ota meihin yhteyttä:
puh. (06) 4247 221

sähköpostilla: ilmolankukka@gmail.com

tai poikkea käymään liikkeessämme.


Avoinna: ma-pe klo 9 - 17 ja la klo 9 - 13