Ilkan optiikka 

 

Yksityinen ja perinteisesti palveleva

optikkoliike Ilmajoella.

Ota yhteyttä

Laadukas ja palveleva optikkoliike 

Ilkan Optiikka on ketjuista riippumaton, yksityinen optikkoliike, joka on palvellut asiakkaitaan Ilmajoella jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Liikkeen nykyinen omistaja Alli Parvi on toiminut liikkeessä yrittäjänä vuodesta 2017 alkaen. Tarjoamme kaikki optikkoliikkeen palvelut asiantuntevalla ja ystävällisellä asenteella.

Olemme joustavia ja meillä on mahdollisuus valita vapaasti myytävät tuotteemme sekä tarjoamamme palvelut asiakkaille. Liikkeeseemme on esteetön kulku ja maksuton parkkipaikka liikkeen tuntumassa.

Edustamme kehysmaailman parhaita ja laadukkaita ykkösmerkkejä. Laajasta ja monipuolisesta kehysvalikoimastamme löytyy sopivat mallit ja värit. Meiltä löydät yksilöllisiä kehyksiä, joita ketjuliikkeiden valikoimat eivät tarjoa. Me suosittelemme asiakkaillemme laadukkaita Zeiss-linssejä. 

Meiltä myös lahjakortit! 

silmälasit

Tuotteet 

Kehys- ja aurinkolasimerkkejämme ovat mm.  Azzarro, Bolle, Carrera, Cebe, Chantal Thomass, Frost, Furla, Fysh, Guess, HK-titan, KunoQvist, Pilgrim, Pix, Polaroid, Police, Safilo, Skaga, Swarovski,Traction, Tommy Hilfiger ja VolteFace.

Meiltä kotimaiset Piiloset Olo- linssit sekä Zeiss- ja Essilor-linssit.

Valikoimistamme  löytyy myös piilolinssit sekä silmälasien ja piilolinssien hoitoaineet.

Palvelut

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat optikkoliikkeen palvelut. Tarjoamme sekä optikon näöntutkimukset että silmälääkärin tekemät silmien terveystutkimukset. Hoidamme silmälasien huolto- ja korjaustoimenpiteet ja säädämme lasit käyttökuntoon.

Korjaamme pienet vauriot sekä muovi- että metallikehyksissä ja tarpeen vaatiessa teemme korjausjuotokset kehyksiin.

Meiltä on myös mahdollisuus tilata linssit omiin lempikehyksiisi.

optikon tutkimus

Optikko

Optikolle asiakas ohjataan, kun on tarpeen tehdä näöntutkimuksia. Optikko onkin näköhyvinvointisi asiantuntija. Optikon laaja koulutus suuntautuu erityisesti näöntutkimiseen, silmälasien ja piilolinssien määrittämiseen.

Optikkomme on myös työnäön asiantuntija ja määrittää työssä käytettävien silmälasien, kuten näyttöpäätelasien ja suojalasien voimakkuudet.

silmälääkäri

Silmälääkäri

Silmälääkäri tutkii ja hoitaa silmien terveysongelmia laaja-alaisesti.

Silmälääkäri on lääketieteellisen koulutuksen suorittanut,  silmäsairauksien erikoisasiantuntija. 

Silmälääkäri palvelee liikkeessämme kolmen viikon välein ajanvarauksella.

 

Laadukasta palvelua

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat optikkoliikkeen palvelut. Liikkeessämme työskentelee kokopäiväisesti optikko Alli Parvi ja optinen myyjä Satu Ojaniemi.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme silmälääkärin palvelut. Liikkeessämme palvelevat ajan varaukselle silmätautien erikoislääkäri Merja Raumanni-Mäkynen ja silmälääkäri Antti Hemminki. 

Kuuntelemme ja opastamme asiakkaitamme sopivimman palvelun sekä ratkaisun valitsemisessa, asiakkaan tilanteeseen ja näön tarpeeseen pohjautuen.

Ota yhteyttä

Ilkan Optiikassa asioi koko suku

Ilkan Optiikasta koko suku hakee silmälasinsa! Ei tartte merta edemmäs mennä laseja katselemaan! Laaja valikoima ja asiantuntevat ihmiset takaavat hyvän palvelun! Palvellaan vauvasta vaariin/ muoriin hyvin! Varma valinta silmälasi asioissa!.

Liisa Kupiainen - 20/01/2018

Todella ammattitaitoinen

Kyllä taas oli hyvää palvelua ja oli ilo asioida liikkeessänne. Hyvä maku on kyllä Ullalla ja hän näkee heti, että onko lasit sopivat vai ei. Todella ammattitaitoinen. Kyllä taas kelpaa. Voisin toistaa itseäni aurinkolasien suhteen.

Antti Ämmänkoski - 31/01/2016

 

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaikki optikkoliikkeen palvelut asiantuntevalla ja ystävällisellä asenteella. Sinua palvelevat optikko Alli Parvi ja optinen myyjä Satu Ojaniemi sekä ajanvarauksella silmätautien erikoislääkäri Merja Raumanni-Mäkynen.

Lämpimästi tervetuloa!

Liikkeemme on avoinna ma-pe klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.