Maahantuojien valtuuttama konehuolto Seinäjoella

Pienkonehuolto Alanen Ky on maahantuojien valtuuttama konehuollon liike Seinäjoella. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksiakin kokenein ottein ja aina joustavasti. Huollamme painepesurit, ruohonleikkurit, perämoottorit, moottorisahat, porakoneet, pihakoneet ja monet, monet muut pienkoneet ja -moottorit yli 25 vuoden kokemuksella. Myymme myös moottoreiden varaosia eri merkeille ja painepesureiden lisäosia.

Ota yhteyttä
Henkilö puhdistaa kivetystä painepesurilla

Painepesureiden huollot maahantuojien valtuuttamalta huoltoliikkeeltä

Ruohonleikkuri ajaa nurmikkoa

Pienkoneiden ja sähkölaitteiden huollot yli 25 vuoden kokemuksella

Työntekijä huoltaa moottorisahaa

Kattavat varaosat ja tarvikkeet eri merkeille saman katon alta

Monipuolista konehuoltoa pienkoneille ja painepesureille

Yrityksesi ja kotisi koneet pysyvät hyvässä kunnossa ja käyttökelpoisina pitkään, kun huollatat niitä säännöllisesti. Jos kone menee rikki, ei useinkaan tarvitse ostaa uutta tilalle – hyvä pienkonekorjaamo saa rikkoutuneesta laitteesta jälleen käyttökelpoisen. Olisiko siis aika varata aika konehuoltoon? Olemme palveluksessasi! Huollamme ja korjaamme monipuolisesti erilaiset pienkoneet Seinäjoella. Huollamme sesongin mukaan painepesureita, ruohonleikkureita, perämoottoreita, moottorisahoja, porakoneita, pihakoneita, paineilmanaulaimia, mopoja, kompressoreita ja erilaisia sähkölaitteita. Toimimme useiden eri maahantuojien valtuuttamana huoltoliikkeenä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

  • Painepesurihuollot

  • Pienkonehuollot

  • Kompressorihuollot

  • Agregaattihuollot

  • Naulainhuollot

  • Venehuollot

  • Merkkihuollot ja takuukorjaukset

  • Painepesulinjastot.

Painepesureiden huollot

Kattava valikoima pienkoneiden varaosia ja painepesureiden tarvikkeita

Huoltomme myy varaosia monien pienkoneiden moottoreihin ja lisätarvikkeita eri merkkien painepesureihin. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa Muulin, Motor Powerin, Soliferin, Solon, AL-KOn, G-Forcen, Ego Powerin, Fiacin, Scheppachin, Woodstarin, Hondan pihakoneiden, Honda Marinen, Stigan, Briggs & Strattonin, Murrayn ja Parsun varaosia ja tarvikkeita. 

Saat meiltä esimerkiksi painepesureiden kahvoja, vaihtosuuttimia, suihkuputkia ja adaptereita jatkoletkuille. Vaikka etsimäsi merkki ei olisikaan yllä olevassa listauksessa, käänny silti rohkeasti puoleemme.

Joustavaa palvelua yli 25 vuoden kokemuksella

Pienkonehuolto Alanen Ky on perustettu vuonna 1974. Yritys huoltaa ja korjaa painepesurisi ja pienkoneesi yli 25 vuoden kokemuksella. Valttejamme ovat pitkän kokemuksen mukanaan tuoma vankka ammattitaito sekä joustava palvelu. Meillä on kokemusta melkeinpä pienkoneesta kuin pienkoneesta. Osaamme siis auttaa sinua mitä erilaisimpien laitteiden kanssa. Saat meiltä avun myös nopeasti –tarpeesi ja toiveesi huomioiden. 

Liity lukuisten tyytyväisten konehuollon asiakkaidemme joukkoon Seinäjoella ja sen lähiseudulla. Monet tulevat meille yhä uudestaan huollattamaan laitteitaan asioituaan kerran kanssamme. Asiakaskuntaamme kuuluu eri alojen yrityksiä esimerkiksi maatalouden ja kuljetuksen aloilta sekä yksityisiä kotitalouksia moninaisine tarpeineen.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.