Huolellisesti rakennettuja taloja.

Rakennusurakointi E Vuorinen rakentaa ja korjaa

Rakennamme uutta

Uudisrakennuspalveluihimme kuuluvat kotien ja yritysten erilaiset rakennustyöt. Meiltä onnistuu perustustöistä luovutukseen avaimet käteen -periaatteella ja tarvittaessa talopakettien pystyttämisen eri vaiheet. Pakettitalojen ohella hallitsemme hirsirakentamisen ja puurakentamisen paikan päällä ”pitkästä tavarasta”, eikä perinnerakentaminenkaan ole meille vierasta.

Korjaamme vanhaa

Suoritamme sekä kotien että yrityskohteiden korjausrakennusta vankalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Peruskorjaukset ja laajennukset
  • Kylpyhuone- ja putkistosaneeraukset
  • Huoneistosaneeraukset
  • Perinnekorjaukset

Oletko vailla uutta kotia?

Hankkimalla tontin ja rakennusurakoinnin samasta paikasta saat varaslähdön unelmiesi asumiseen. Nyt saatavilla on omakotitontteja Lempäälän keskustan tuntumassa Sulkolan alueella. Alue on valmiiksi kaavoitettu.

  • Tonttien koko on noin 1000 neliötä
  • Kunnallistekniikka tonttien rajoilla
  • Tie perille asti

Soita ja kysy lisää!

Asiakkaidemme kiitokset

Omakotitalon rakennusprojekti E. Vuorisen kanssa sujui erittäin mallikkaasti. Mikan vankka kokemus ja ammattitaito antoivat hankkeelle lujan pohjan.

Vuorisen väki taipui rakentamisen aikana hyvin monipuolisiin tehtäviin, ja Mikalta sai pitkin matkaa neuvoja ja vinkkejä meille parhaiten sopivista ratkaisuista.

Rakennusprojekti eteni hyvin aikataulussa, ja kustannusarvio piti hyvin. Talon valmistumisen jälkeenkin Mika on ollut tukena piharakennusten valmistamisessa ja alkuperäisen rakennuksen parannuksissa.

Sami Lempinen, Nurmen kylä, Lempäälä

Pian 100-vuotta täyttävässä, noin 60 asukkaan taloyhtiössämme toteutettiin vaativa ja poikkeuksellista joustavuutta edellyttänyt putkistosaneeraus. Etsimme luotettavaa ja kokenutta urakoitsijaa, ja Rakennusurakointi E. Vuorinen Oy:n tiesimme sellaiseksi. Iso ja pitkään valmisteltu urakkamme valmistui aikataulussa ja asukkaiden toiveita kuunnellen. Suosittelemme lämpimästi!

As Oy Pohja

Yhteystiedot

Vuolteentie 6
37500 Lempäälä

Sähköposti: info-eiroskaa@evuorinen.fi

Sähköinen laskutus
FI05 5228 0320 0695 65
OKOYFIHH

Mika Vuorinen

+358 (0)400 621 604

Minna Vuorinen

+358 (0)40 7535 673