Viemärin avaukset ja muut LVI-palvelut ammattitaidolla Salossa

Kysy putkitöistä
Aallot.

Putket ja viemärit eivät kestä rankkaa käyttöä vuodesta toiseen ilman ammattimaista huoltoa. Salon LVI-palvelut Oy on putkitöiden asiantuntija apunasi Salon alueella. Erikoisalaamme ovat kaikki monipuoliset LVI-työt, kuten viemärin avaukset, ilmanvaihtotyöt ja putkityöt sekä -remontit. Tehdään myös viemäri-, vesijohto- ja salaojakorjauksia. Kokeneina ammattialaisina olemme nähneet kaiken mahdollisen LVI-töiden kiehtovassa maailmassa. Pystymme siis vastaamaan hankaliinkin tilanteisiin ja kysymyksiin.


Meillä on huoltopäivystys, joka vastaa soittoosi ajankohdasta riippumatta, etenkin työaikoina. Jos kotonasi, taloyhtiössäsi tai työpaikallasi Salon seudulla sattuu putkirikko, soita suoraan meille. Saavumme avuksesi välittömästi. Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin LVI-palveluihimme!

Ilmanvaihtolaitteita.

LVI-huolto ja -kunnossapitotyöt

Teemme kotitalouksien ja suurempien kiinteistöjen LVI-järjestelmien huolto- ja kunnossapitotyötä. Säännöllisellä ja ammattitaitoisella huollolla kodin ja huoneiston putket pysyvät ehjänä pitkään. Tutustu huoltopalveluihimme ja jätä tarjouspyyntö.

LVI-huolto
Tukossa oleva viemäri ei vedä kunnolla.

Viemärin avaus ja huolto

Viemärin tukkeutuessa tai haistessa erityisen pahalle on aika kutsua ammattiapua. Huollamme ja avaamme tukkeutuneet viemärit ammattikäyttöön tarkoitetulla kalustolla ja vankalla kokemuksella. Valitsemalla ammattilaisen vältyt suuremmilta vahingoilta.

Salon LVI-palvelut Oy korjaa vuotavat putket.

Putkiremontit ja putkityöt

Putkiremontit ja muut putkityöt kuuluvat jokaisen kiinteistön normaaliin elinkaareen. Teemme täysimittaiset putkiremontit ja pienemmät putkityöt taloissa ja taloyhtiöissä. Jätä tarjouspyyntö putkiremonttia varten.

Tarjoamme monipuolista LVI-konsultaatiota.

LVI-konsultaatio

Kauttamme saat asiantuntevaa konsultaatiota LVI-alaan liittyvissä asioissa. Jos sinua askarruttaa jokin asia putkien, viemärien tai lämmitysjärjestelmien kanssa, ota meihin yhteyttä ja kysy. Palvelemme sinua mielellämme!

Konsultaatio
Tarjoamme monipuolista LVI-konsultaatiota.

Kaivuupalvelut

Kaivuupalvelut kannattaa aina teettää alan ammattilaisella. Salon LVI-palvelut toteuttaa pienimuotoiset kaivuutyöt, kuten viemäreiden ja vesijohtojen korjauskaivuut. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kaivuupalvelut
Kysy myös muista LVI-alan palveluistamme.

Muut palvelut

Teemme myös lämmityskattiloiden vaihtoa, lämpöverkkoremontteja ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyviä töitä sekä jätevesisuunnitelmia, jätevesijärjestelmiä ja salaojakuvauksia.

Kokenut, joustava putkialan ammattilainen

Nämä ovat yrityksemme vahvuuksia. Olemme toimineet putkitöiden parissa jo vuosien ajan ja keränneet arvokasta kokemusta lukuisilta työmailta. Kotitalouksien putkistot ja lämmityskattilat, taloyhtiöiden putkiremontit, viemärien avaus ja monet muut LVI-työt ovat meille tuttuja. Tuomme kaiken tämän kokemuksen käyttöösi.


Rikkinäinen putkisto tai lämmitysjärjestelmä ei ole ainoastaan elämää huomattavasti haittaava harmi, vaan se voi olla myös turvallisuusriski kiinteistölle. Ongelmatilanteissa olemme apunasi jo saman vuorokauden aikana, mutta suuremmissa projekteissa suunnittelemme putkityöt yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme varsin ylpeitä palvelumme tasosta, asiakaslähtöisyydestä ja jämptiydestä. Vuosien saatossa olemme pysyneet aina tiukasti aikataulussa ja hoitaneet suurten ja pienten talojen putkityöt ja viemärin avaukset kunnialla loppuun.

Päivystävä putkimies on apunasi

Kun putket reistaavat tai tarvitset viemärin avauksen, on aika kutsua ammattiauttaja paikalle. Salon LVI-palvelut Oy palvelee Salon alueen asukkaita ystävällisesti ja asiantuntevasti kaikissa LVI-asioissa. Hätätapauksissa soita meille milloin tahansa, niin saavumme avuksesi mahdollisimman pian. Muulloin voit jättää kyselyt ja tarjouspyynnöt sähköisesti.

HUOLTOPÄIVYSTYS

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut voit jättää myös lomakkeella

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.