Luotettavaa kuljetuspalvelua vuodesta 1960

Kaipaatko luotettavaa kumppania yrityksesi kuljetuksiin? Vai tarvitsetko varman ammattilaisen hoitamaan rahdin nopeasti perille Suomessa tai ulkomailla? Kuljetusliike Juhani Tuomi Oy on luotettava kuljetusliike sekä sopimus- että pikakuljetuksiin!

Ota yhteyttä

Turvalliset ja nopeat kuljetukset

Kuljetusliike Juhani Tuomi Oy on luotettava kuljetusliike, jolta saat ammattitaitoiset kuljetukset valtakunnan jokaiseen kolkkaan vankkumattomalla kokemuksella. Kylmäkuljetukset ovat myös osa palveluitamme. Kotimaan lisäksi viemme rahdin perille myös ulkomaille sopimusrahtina tai yksittäiskuljetuksina. Kuljetuspalvelujen lisäksi tarjoamme varastointipalveluja ja vuokraamme jalkalavakontteja ja paljukärryä.

Olemme lisänneet kuljetuspalveluiden valikoimaamme myös pakettiautokuljetukset, joiden avulla voimme palvella joustavammin myös pienemmissä kuljetustarpeissa. Toinen uusi palvelumme on paljukärryn vuokraus. Tee oma merkintäsi varauskalenteriin, jonka löydät tämän sivun lopusta, tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Luotettava toimija

Olemme tulleet tunnetuksi tiukasti aikataulutettujen lähetysten ammattilaisena, jonka valtteja ovat nopea reagointi ja keskeytymättömät kuljetukset kaikkialle Suomeen ja ulkomaille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaisia tiedotuksia

Varmaa kuljetuspalvelua vuosikymmenestä toiseen

Kuljetusliikkeemme on palvellut jo 1960-luvulta saakka. Olemme kasvaneet ja kehittyneet yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Yhteistyökumppanimme

Toimimme yhteystyössä mm. Novart Oy:n kanssa.