Maansiirto Sattasessa, Sodankylässä

Yhteystiedot

Sodankylän Sattasessa sijaitseva perheyritys Sattasen Maansiirto Oy on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa maansiirto- ja maanrakennuspalvelua, ammattitaidosta ja laadusta tinkimättä – jo vuosikymmenten ajan. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat maa-ainesten myynti ja kuljetus sekä erilaiset maanrakennuspalvelut. Lisäksi otamme vastaan erilaiset kierrätysmateriaalit (esimerkiksi betoni, tiili, purkuasfaltti ym.) yrityksiltä ja huolehdimme niiden asianmukaisesti kierrättämisestä.


Päätoimialueemme kattaa koko Sodankylän ja alueen. Kun tarvitset palvelevan maansiirto- ja maanrakennusalan ammattilaisen palveluita, ota yhteyttä Sattasen Maansiirto Oy:hyn!

Kattavat maansiirto- ja maanrakennuspalvelut ekologisuutta unohtamatta

Sattasen Maansiirto Oy on maansiirron ja maanrakennuksen luotettava kumppanisi! Tarjoamme palveluitamme asiakaslähtöisesti ja ammattilaisen tehokkuudella – kanssamme hommat hoituvat sovitussa aikataulussa eikä budjetit pauku. Kauttamme saat muun muassa seuraavat palvelut:

  • maansiirtotyöt ja maa-ainesten kuljetus: lastit pienistä suuriin
  • maa-ainesten myynti: sorat, murskeet, sepelit, hiekat ja mullat yms.
  • monipuoliset maanrakennusurakoinnit: esimerkiksi ojankaivut, rakennusten perustustyöt sekä jätevesijärjestelmät suunnittelusta toteutukseen
  • kierrätysmateriaalien vastaanotto yrityksiltä: muun muassa betoni, tiili, purkuasfaltti, metalli, rauta ja vaikkapa puun kannot.
Kaikki myymämme maa-ainekset ovat CE-merkittyjä. Hoidamme jokaisen työmme luotettavasti ja ekologisuutta unohtamatta. Laadukkaan kalustomme voimin toimitamme kaikki maa-ainekset perille asti turvallisesti ja täsmällisesti koko Lapin alueella. Meiltä hoituvat yhtä lailla niin pienet kuin suuretkin lastit. Lisäksi toteutamme monipuoliset maarakennusurakat asiantuntevasti ja työvuosien kartuttamalla tietotaidolla. Huolehdimme myös yritysten erilaisten kierrätysmateriaalien vastaanotosta ja niiden asianmukaisesta jatkokäsittelystä. Tarjoamme kaikki palvelumme alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella aina ilman piilokuluja – helppoa ja vaivatonta, eikö!
Lue lisää palveluistamme

Kokenut ja asiantunteva perheyritys

Sattasen Maansiirto Oy on palveleva maansiirron ja maanrakennuksen ammattilainen. Hoidamme työmme aina asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösjuttu! 


Uskomme laadukkaan palvelun syntyvän luotettavuudesta: hoidamme työmme aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa, ammattilaisen tehokkuudella. Erinomaisesta palvelusta kertoo laaja ja tyytyväinen asiakaskuntamme, johon kuuluu niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. 


Olemme kokenut ja rautaisen ammattitaidon omaava perheyritys – kokemusta alalta on kertynyt jo useamman vuosikymmenen ajalta.

Ota yhteyttä maansiirron luotettavaan ammattilaiseen

Sattasen Maansiirto Oy on maansiirto- ja maanrakennusalan luotettava ammattilainen, joka toimii Sattasesta käsin koko Sodankylän alueella.


Tarjoamme sinulle kaikki maansiirto- ja maanrakennuspalvelut saman katon alta ammattilaisen tiedoin ja taidoin toteutettuna. Huolehdimme aina, että työt toteutuvat sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Kanssamme hommat toimivat!


Käänny Sattasen Maansiirto Oy:n puoleen kun etsit luotettavan ja tehokkaan maansiirto- ja maanrakennusalan ammattilaisen palveluita Sodankylän alueella.

Soita meille ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.