Talvi alkaa kääntymään!

Pihasuunnittelun parhain aika alkaa olemaan käsillä, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä koskien kivikori- ja muurien rakentamisessa!

Koneellinen kivikori

Koneellinen kivikori nosto

Ainutlaatuisella patentoidulla menetelmällä toteutetaan erilaisia muureja, autoluiskia, aitoja ja julkisivuja hyvinkin vaativiin kohteisiin.

Tiivis ja yhtenäinen rakenne saavutetaan erityisesti koneeseen suunnitellulla korilla, joka tärytetään tiiviiksi täytön yhteydessä.

Nopea ja kustannustehokas menetelmä, jolla kohteesta riippuen valmistuu valmista muuria noin 50 m2 työpäivässä.

Kestävä ja ekologinen tuote, jonka hiilijalanjälki on erittäin pieni, vain noin 5% betoniin verrattuna. Kivikorin korroosionkesto on noin 100-200 vuotta normaaleissa olosuhteissa. Kivikori on 100%:sesti kierrätettävissä.

Ylivoimaisesti edullisin meluaitaratkaisu

Meluaita ja aitakori on tuotteistettu syksyllä 2017. Meluaitamme on ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhteeltaan. Äänenvaimennus on 33dB ja äänen absorptio 5dB, mitattu uusimpien EN 1793-6 ja -5 standardien mukaan. Meluaidassa ei ole lainkaan ääntä vuotavia saumoja sokkelin tai pystytukien kohdalla. Karkea pinta absorboi ääntä tehokkaasti molemmin puolin aitaa. Lisäksi meluaidan suuri massa suodattaa paremmin ääntä. Maahan kohdistuva paine on kuitenkin yhtä paljon kuin kävelystä kohdistuva paine.

Meluaita

Koneellinen aitakori

koneellinen-aitakori-nosto

Olemme kehittäneet uuden menetelmän kivikoriaidan ja kivikorimuurin valmistukseen. Kivikorista aitaa syntyy saumattomasti ja erittäin nopeasti. Rakenne on tukeva ja näyttävä rakenteensa ansiosta. Tukilankoja tai sidoslankoja ei ole lainkaan näkyvissä. Kivikoriaita voidaan valmistaa ylhäältä avoimena tai suljettuna. Nopeuden ja kevyen rakenteen ansiosta aidan rakennus on edullista.

Innovaatiomme on ainutlaatuinen menetelmä, joka on patentoitu.

Vallikori

Vallikori on uudenlainen tapa toteuttaa erilaisia muureja ja aitoja helposti ja edullisesti. Ulkonäkö on erittäin siisti ja näyttävä. Ylimääräisiä tuki- tai sidoslankoja ei ole. Rakenne on kestävä, helppo ja nopea rakentaa. Rakenteessa ei myöskään ole lainkaan saumoja, joten rakenne on erittäin kestävä. Saumattomuuden ansiosta vallikori toimii erinomaisesti meluesteenä. Tuote sopii niin pienrakentajalle kuin isompiin projekteihin.

Vallikorissa on mahdollisuus rakentaa erilaisia muotoja ja porrastuksia. Vallikoria voidaan käyttää maavalleissa tukemaan jopa pystysuoria rakenteita. Ylijäämämaita voidaan läjittää rakenteiden taakse. Tällöin ylijäämämaan kuljetuskustannukset ja siihen kuluva aika vähenevät. Vallikoriin voidaan myös tehdä erilaisia kasvi-istutuksia.

Kone ja mekaniikka-alan sunnittelupalveluita ammattilaisen otteella

SSTec on insinööritoimisto, joka toteuttaa kone- ja mekaniikka-alan suunnittelupalveluita vuosikymmenten kokemuksella. Olemme kehittäneet ja suunnitelleet asiakkaillemme useita patentoituja ja palkittuja tuotteita. Asiakkaitamme ovat mm. Metso Endress+Hauser, Soundim, Hansa Rakenne, Destia, Skanska. SSTec tekee ja toteuttaa 3D-suunnittelua nykyaikaisin ohjelmistoin.