Kokonaisvaltaista energiaosaamista säällä kuin säällä

Lämpöpalvelu Sami Päijänen Oy on jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien asiantuntija Jyväskylän alueella. Meiltä kotitaloudet ja yritysasiakkaat saavat tarpeitaan parhaiten vastaavat ratkaisut. Täyden palvelun lämpötalona myymme, asennamme ja huollamme – aina kartoituksesta toimintavalmiin laitteen käyttöönotto-opastukseen asti.

Tutustu palveluihimme

Ilmalämpöpumppu
Ilma-vesilämpöpumppu
Maalämpöpumppu
Hybridilämmitys
Energiaremontti

RAJU TALVITARJOUS!
Toshiba Seiya+ 13 jäähdytin asennettuna vain alk. 1790€/kpl

lämpöpalvelu

Lämpöpalvelu Sami Päijänen Oy

Kokenut ja ammattitaitoinen: Lämpöpalvelu on kokenut ja turvallinen toimija, jolla on tuhansien järjestelmien asennuskokemus. Monipuoliset, vaativat kohteet ovat kerryttäneet laajan ja kokonaisvaltaisen ymmärryksen erilaisten lämmitys- ja viilennysratkaisujen toteutuksista. Täyden palvelun lämpötalossa koko prosessissa tarvittava asiantuntijaosaaminen on koottu saman katon alle.
Luottamuksen arvoinen ja asiakkaasta välittävä: Asiakkaan etu on Lämpöpalvelulle sydämenasia. Asiakkaalle myydään vain testatusti toimivia, kestäviä ja korkealaatuisia ratkaisuja tavalla, joka vastaa asiakkaan todellista tarvetta. Asennuksen jälkeiset huoltopalvelut varmistavat, että ratkaisut toimivat tulevaisuudessakin moitteetta. Asiakaspalautteet otetaan vakavasti, ja reklamaatiot hoidetaan reilusti.
Nykyaikainen ja ekologinen: Lämpöpalvelu muuttuu maailman mukana. Haluamme toimittaa moderneja, ekologisia ja tehokkaita energiaratkaisuja, jotka laskevat lämmityskustannuksia ja turvaavat luonnonvarojen riittävyyttä. Lämmitysratkaisuissa hyödynnetään nykyaikaista tekniikkaa, ja alan uusia tuulia seurataan väsymättä.
Perusteellinen ja vakaa: Autamme asiakasta energiaratkaisujen vertailussa faktojen avulla. Paikan päällä tapahtuvalla suunnittelulla varmistetaan asiakaskohtaisesti parhaat lämmitys- ja viilennysratkaisut oikeine mitoituksineen. Laadusta ei tingitä missään olosuhteissa. Kannamme vastuun asiakkaistamme, henkilöstöstämme ja työmme jäljestä.

Säästöä ja mukavuutta kotiisi

Play Video about video tausta
ERINOMAINEN
25 arvostelut sivustossa
Marko Toivakka
29 Tammikuu 2024
Hyvä ja nopea palvelu
Tuija von Konow
23 Tammikuu 2024
Asiantunteva osaaja
Antti Luhta
22 Tammikuu 2024
Erittäin miellyttävä ja ystävällinen palvelu. Asentaja saapui ajallaan ja asennustyöt sujui moitteettomasti.
Olli Muhonen
28 Marraskuu 2023
Kati Kokko
14 Marraskuu 2023
Topi Iltola
14 Marraskuu 2023
Maalämpöpumpun pikku huollolle oli tarvetta. Kaikki tehtiin sovitusti ja asentaja hoiti hommansa nopeasti ja ammattitaidolla. Lisäksi sain hyviä vinkkejä myös pumpun ylläpitoon. Erittäin miellyttävä asiakaskokemus. 6/5
Ari Hokkanen
13 Marraskuu 2023
Helppo yhteydenpito, ammattihenkilö asentamassa, laadukasta tekemistä🎯
Ilkka Varinen
9 Lokakuu 2023
lämpöpumput

Lämpöpumput ja konsultointi energia-alalla

Kotitalouksien energiakonsultointi ja energiatukien haku avaimet -käteen periaatteella

Säästämme sinulle isommissa hankkeissa 3500,00 € hakemalla puuolestasi energiatuen ja hoitamalla koko byrokratian. Jos öljyä kuluu 2000 l/v, on tuki käytännössä varma vaihdettaessa maalämpöön tai ilmaveteen. Käytännössä hinnat sinulle nettona -3.500 € meiltä. Tuki on 4000.00 €/asunto ja kulumme koko prosessista 500 € sis. energiatodistuksen.

Lämpöpumput ja -järjestelmät vain alan parhailta

Suosittelemme vain niitä laitteita, joita käyttäisimme itsekin. Siksi olemme valinneet edustukseemme vain testatut ja laadustaan tunnetut lämpöpumput ja laitteet. Tarjolla on aina alan uusinta tekniikkaa ja tietysti järjestelmiä, jotka ovat todistaneet tehokkuutensa jo vuosien ajan. Me pidämme huolen, että sinä saat täsmälleen sinun kiinteistöösi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
Ilmalämpöpumppu

Rahoitus

Lämmitysjärjestelmän hankkiminen ei ole kukkaron koosta kiinni, sillä kauttamme voit hakea sekä OP:n rahoitusta, että Resurs Bankin joustavaa rahoitusta ensisijaisesti ilmalämpöpumppuihin.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake