Korjausrakentamista
pääkaupunkiseudulla

Julkisivusaneeraukset sekä parveketyöt

MMK Restaurointi Oy toteuttaa julkisivusaneeraukset ja parveketyöt, sekä kaikki niihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt pitkän kokemuksen tuomalla vakaalla ammattitaidolla.

Rakennusliike

MMK Restaurointi Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Vuodesta 2001 toimineen yhtiömme toimintaperiaatteisiin kuuluu laadukas työnjälki sekä joustava asiakaspalvelu.

Monipuolista korjausrakentamista

Erikoisalaamme kuuluvat vanhojen kiinteistöjen julkisivusaneeraukset sekä parveketyöt ja kaikki niihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt , kuten parvekkeiden, ikkunoiden ja vesikaton uusiminen. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti kaikilla korjausrakentamisen osa-alueilla. Palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. vakuutusyhtiöt, taloyhtiöt, valvontatoimistot ja tietenkin yksityiset asiakkaat. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Vantaa lähiseutuineen). Talvisin teemme myös lumen- ja jäänpoistot turvallisesti kiinteistöjen katoilta ja julkisivusta.

Valikko