Hinausammattilaisesi Lahdessa – Paikallinen, nopea, luotettava palvelu

Hinauspalvelu T. Virtanen Oy  Lahti – yli 30 vuotta hinauspalveluita  Päijät-Hämeessä

Lahti, Päijät-Häme
Puh. 03 730 3700 , 0400 503 700

 

Hinauspäivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. 24/7 hinauspalvelumme päivystää iltaisin, viikonloppuisin ja öisin aina vähintään kahdella autolla.

Suoritamme kaikki hinaukset moottoripyöristä raskaaseen kalustoon sekä tiepalveluja kuten: virrananto apuvirralla apukäynnistykset, renkaan vaihto tai paikkaaminen, ovenavaukset autoihin, tiellevedot ja vinssaukset. Kuorma-autoille meillä on myös paineilmaletkun korjaustarvikkeita sekä erilaisia letkupantoja/klemmareita.

Hinaukset ja vinssaukset onnistuu myös hankalista paikoista, kuten parkkihalleista ja ahtaista mökkipaikoista.

Alueenamme on Päijät-Häme: Lahti ympäryskuntineen, Nastola, Hollola, Asikkala ( ja  kuntakeskus Vääksy) ja Orimattila. Hinaukset ja avustukset onnistuu myös suosituista mökkikunnista Padasjoelta, Sysmästä, Heinolasta, Hartolasta, Vuolenkoskelta, Iitistä, Lammilta, Hämeenkoskelta sekä Tuuloksesta. Lahden eteläpuolella käymme usein  Kärkölässä, Mäntsälässä sekä Orimattilassa.

 

Käytössämme on nykyaikaiset kattavasti varustellut hinausautot nopeaan, ammattitaitoiseen hinauspalveluun. Kuljettajamme ajavat pääsääntöisesti yhdellä ”omalla” hinausautolla, jonka ominaisuudet, varusteet ja hinauslaitteet he tuntevat. Tämä vähentää vaurioriskiä ja hommat sujuu jouhevasti. Kuljettajat auttavat sopivan korjaamon löytämisessä.

 

Kehitämme kuljettajiemme osaamista jatkuvasti mm. Redgo-ketjulta tulevan tietotaidon sekä purkamollamme tehtävän käytännön harjoittelun avulla(uudet kuskit laitetaan harjoittelemaan esimerkiksi ovenauvauksia ja renkaan paikkausta sekä pyörät jumissa olevan auton lastausta käytännössä).

 

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

Hinausvakuutus (tai autopalveluvakuutus) korvaa hinauksen, ilman bonusmenetyksiä ja omavastuuta yksityishenkilöille. Voimme vakuutusehdot täyttyessä laskuttaa vakuutusyhtiötä. Pääosin hinaus korvataan lähimpään kuntoonsaavaan korjaamoon, mutta poikkeuksiakin on. ”Ylipitkissä” hinauksissa voimme laskuttaa osan vakuutusyhtiöltä ja laskea tarjouksen vakuutusehdot ylittävältä osalta.

Hinaus- ja tiepalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisesti erilaisia autoilun ja kuljettamisen tukipalveluita, kuten esimerkiksi ajokelvottomien ajoneuvojen lastausta ja romu autojen noutoa.

 

Eikö vakuutusta, pitkä hinaus tai muuta kysyttävää hinauksista? – Kysy tarjous numerosta 0400 503 700 tai 03 730 3700

 

Autohinauspalvelu Oy

Lahti
Puh: 0400 – 523 100

Päivystys 24h arkisin ja viikonloppuisin.

Käytössä kaksi hinausautoa.

Toimialue Lahti & ympäristökunnat.