Rakennuspalvelu V. M. Rita Ky tervetuloa kotisivuillemme

Rakennuspalvelu V.M. Rita Ky on 1994 perustettu rakennusalan yritys, joka toimii lähinnä Kolarissa ja Yllästunturin alueella. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt 0-4 työntekijää tilanteen mukaaan. Tavallisia työkohteita ovat talopakettien asennukset perustustöineen, avaimet käteen periaatteella, kattoremontit, pienet laajennukset, vesivahinkokorjaukset, sauna ja pesuhuoneremontit.

Yritys on myös saneerannut 40-50 luvulla tehtyjä asuinrakennuksia, joissa ongelmia yleensä löytyy katosta, ulkoseinistä, lattiasta ja pesutiloista. Eristeet ovat vailtuneet tai alunperinkin olleet vähäisiä. Sähkön ja vessojen riittävyys on usein ongelmana.
Yritys on tehnyt kappaletavarasta omakotitaloja, laajennuksia ja 450m2 teollisuushallin valmiilta perustuksilta sääsuojaan.
Yritys on myös tehnyt lupakuvat ja rakennesuunnitelmat muutamaan laajennukseen, autotalli/katokseen, rinnerantasaunaan ja yhteen omakotitaloon. Ne eivät kuitenkaan kuulu yrityksen toimenkuvaan.
 

Valokuvat ovat pääsiassa korjauskohteista, koska niistä on otettu enemmän kuvia dokumentiksi rakennuttajalle. Korjausrakentamista on viimevuosina ollut hieman enemmän kuin uudisrakentamista. Kuvat on otettu vuoden 2005 jälkeen. Kuvia napauttamalla saa selostuksen kohteesta tai työvaiheesta.