Kokenut ammattilainen
Vuosikymmenten kokemus saneeraus- ja uudiskohteissa
Varma rakentaja
Jatkuvasti päivittyvä ammattitaitomme takaa nykyaikaisia vaatimuksia vastaavan työn
Nykyaikaisten vaatimusten osaaja
Teemme asiat luvatusti ja aikataulumme pitävät

Nykyaikaisten tilojen rakentaja – rakennusliike LTM-Rakennus Oy

Olemme kokenut ja monipuolinen rakennusliike, joka on toiminut jo reilun 20 vuoden ajan. Teemme peruskorjauksia ja saneerauksia sekä uudisrakentamista. Kokemusta on karttunut liike- ja toimitilarakentamisesta sekä myös asuntorakentamisesta. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin rakentajia. Olemme toteuttaneet vuosien saatossa paljon vaativia projekteja päivittäen laboratorio-, opetus-, toimisto- ja tuotantorakennuksia vastaamaan uusia rakennusteknisiä vaatimuksia. Erilaisia saneerauksia olemme toteuttaneet niin asuinrakennuksissa kuin liikekiinteistöissäkin. Referenssimme löydät täältä. Valitsemalla ammattilaisen kumppaniksesi varmistat onnistuneen projektin.

Palvelumme

● laajennus- ja muutostyöt

● peruskorjaukset ja saneeraukset

● sisäilmakorjaukset

● tiivistystyöt

● kosteusvaurio- ja vesivahinkosaneeraukset

● palovahinkokorjaukset

● huoneistoremontit

● perustajaurakointi

Osaajamme

Meitä on reilu tusina oman työnsä ammattilaista. Työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja olemme yhdessä kerryttäneet monipuolista osaamista korjaus- ja uudisrakentamisesta. Sisäilma- ja vesieristyskorjauksia toteuttavat työntekijämme ovat suorittaneet Ardexin sisäilmakorjausten ja vesieristystöiden järjestelmäkoulutukset. Jokaisen osaamista kehitetään ja päivitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota nykyaikaisia työmenetelmiä ja materiaalien tuntemusta. Tiivis porukkamme pelaa hyvin yhteen ja hoitaa hommat joustavasti kerralla kuntoon.

Yritys

LTM-Rakennus Oy on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1996. Uusi sukupolvi vie yritystä kohti tulevaisuutta kehittäen sen toimintaa ja osaamista. Olemme kotoisin Kiimingistä ja toimitilamme löytyvät Välikylän yrityspuistosta reilun 10 minuutin matkan päästä Oulun keskustasta. Meillä on RALA-pätevyys ja olemme Rakennusteollisuus RT:n ja Suomen Yrittäjien jäseniä. Reilun kahdenkymmenen toimintavuoden aikana olemme kerryttäneet monipuolista osaamista ja kokemusta rakentamisen erilaisista projekteista.

Miksi valita meidät?

Sanaamme voi luottaa, eikä työmaalla tule yllätyksiä

Olemme halunneet rakentaa toimintamme kokonaisvaltaiseksi palveluksi, joka ei tuota asiakkaalle yllätyksiä. Tämä tarkoittaa, että pidämme kiinni sovitusta ja teemme työmme luvatusti myös aikataulun osalta. Keskustelemme projektin etenemisestä avoimesti ja suoraan. Projektit hoidamme kerralla kuntoon, eikä meidän ole tarvinnut palata korjaamaan työmme jälkiä. Meihin voit luottaa ja saat laadukkaasti rakennetun kiinteistön.