TYÖMAATILAT

Räätälöidyt toimisto- ja asuintilaratkaisut
sekä myyntiin että vuokralle

MINIVARASTOT

Kiinteät ja siirrettävät minivarastot
moneen eri käyttötarkoitukseen

VARASTOKONTIT

Teräsrakenteiset pienvarastot
pysyväksi tai väliaikaiseksi varastoksi

Yli 30 vuoden kokemus tilaelementeistä

Työmaatilojen vuokrausta ja myyntiä
sekä minivarastoratkaisuja

Suomen Vuokrakopit Oy on kokenut toimija työmaa-, varasto-, saniteetti- ja toimistotilojen toimituksessa ja asentamisessa. Vankan ammattitaidon takana on yli 30 vuoden kokemus tilaelementeistä. Toimitusvarmuutemme heijastuu tyytyväisiin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiimme.

TYÖMAATILOJEN MYYNTI

TYÖMAATILOJEN VUOKRAUS

MINIVARASTOT

PALVELUITAMME

Suomen Vuokrakopit Oy on pitkän kokemuksensa pohjalta kehittänyt toimivat järjestelmät, joiden avulla varmistetaan, ettö oikea kalusto on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Elementit varastoidaan ja kuljetetaan tarkoitusta varten suunnitelluissa kuljetuspaketeissa, selkeinä kokonaisuuksina. Aikataulut laaditaan tilaajan toivomusten mukaan. Näin suuretkin kokonaisuudet pysyvät hallinnassa ja asennustyö sujuu suunnitellusti.

Soita
040 760 1140
0400 321 784

Nykyaikaisella työmaalla jokainen tehtävä vaatii oman erikoisosaamisensa, ja tiukoilla aikatauluilla kaiken on toimittava kuin kello. Siksi myös tilaelementtien ja konttien asentaminen on ammattilaisten työtä. Onhan kyse aina paitsi aikatauluista ja kustannuksista, myös työmaan toimivuudesta ja ihmisten turvallisuudesta.

Suomen Vuokrakopit Oy:n palveluksessa olevat asentajat ovat ammattitaitoisia ja olemme itse kouluttaneet heidät, painottaen asioita, jotka kokemuksesta tiedämme tärkeiksi. Asentajillamme on aina voimassa olevat työturvallisuuskortit ja he käyttävät asianmukaisia turvavälineitä kuten kypärää ja turvavaljaita.

Hoidamme rakennusluvan vaatimat piirustukset, julkisivukuvat, LVI, sähkö suunnitelmat, lämpösuunnitelmat yms.

Olemme mielellämme mukana suunnittelussa jo heti projektin alkuvaiheesta lähtien. Pystymme tarjoamaan ammattitaitosta konsultointi- ja suunnitteluapua hyvinkin laajan yhteistyöverkostomme avulla.

Tarjoamme helposti siirrettävää varastotilaa ja varastohallitilaa yrityksille sekä yksityiskäyttöön. Kauttamme kuljetukset ja pois noudot.

Tutustu minivarastoihin >>

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut, on sitten kysymyksessä tilanhallinnan tehokkuus, logistiikka tai jälkimarkkinointi. Pystymme myös tarjoamaan ammattitaitoista konsultointiapua hyvin laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Olemme kehittäneet mm. yhteistyössä merivoimien kanssa monikäyttöisen VS-huoltokontin, joka täyttää merivoimien-, laiva- sekä yleisen teollisuuden vaativammatkin vaatimukset. Varustelu tapahtuu aina asiakkaan käyttökohteiden ja toiveiden mukaisesti.