Tehokas siivouspalvelu koko pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot

GR-siivous puhdistaa kotisi, taloyhtiösi ja toimistosi tilat tehokkaasti ja luotettavasti. Palvelemme asiakaskuntaamme koko pääkaupunkiseudun alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, 

Sipoossa ja Tuusulassa. Asiakkaitamme ovat niin isännöintitoimistot, taloyhtiöt, kotitaloudet kuin yrityksetkin. Asiakassuhteemme alkaa aina ilmaisella kartoituskäynnillä asiakkaan tiloissa!

Siivous kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle

Siivous kannattaa ulkoistaa luotettavalle ammattilaiselle, jotta tilat pysyvät siisteinä ilman että sinun
tarvitsee itse kantaa huolta siitä! Puhtaat ja siistit tilat parantavat viihtyvyyttä ja työkykyä sekä
kohottavat elämänlaatua.


Vuonna 1998 perustettu GR-siivous Oy tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaista ja luotettavaa siivouspalvelua niin, että kiinteistö säilyttää kuntonsa ja arvonsa. Meille on tärkeää, että tilojen käyttäjillä on miellyttävät ja puhtaat puitteet toimia, asua ja tehdä töitä. Yrityksessä työskentelee 30 kokenutta puhtaanapitopalvelualan ammattilaista. Ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoamme säännöllisellä kouluttautumisella.

Kysy lisää palveluistamme!

Yrityssiivoukset taloyhtiöille ja toimistoille

Meiltä voi tilata luotettavat ja laadukkaat yrityssiivoukset monenlaisiin tarpeisiin. Yrityssiivouspalvelumme jakautuvat pääasiallisesti kahteen luokkaan: porrassiivouksiin ja yleisten tilojen siivouksiin taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille sekä toimisto- ja toimitilasiivouksiin yrityksille. 


Taloyhtiöiden ja yritysten siivouspalvelut kattavat ylläpitosiivoukset, kertaluontoiset suursiivoukset ja perussiivoukset, kuten ikkunoiden pesut tai lattian pesun ja vahauksen. Aloitamme aina ilmaisella tarvekartoituksella asiakkaan kanssa. Käymme läpi siivousta tarvitsevat tilat, siivoustarpeen tiheyden ja laajuuden sekä tiloja varten räätälöidyn siivouspalvelun hinnan.

Lue lisää yrityssiivouksistamme

Kotisiivoukset vuosikymmenten kokemuksella

Kotisiivoukset ovat tänä päivänä yhä tilatumpia palveluja niin nuorten kuin vanhempienkin asiakkaiden keskuudessa. Arjen kiireessä kotiin tilattu siivouspalvelu helpottaa elämää ja jättää itselle aikaa keskittyä töihin, harrastuksiin ja perheeseen. Kotisiivoukset ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, joten etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää.


Toiset kotitaloudet tilaavat kotisiivouksen esimerkiksi viikoittaisena tai kuukausittaisena palveluna, toiset taas tilaavat kertaluontoisen suursiivouksen, joka kattaa esimerkiksi ikkunoiden pesun. Sinä voit keskittyä vaikka kahvin hörppimiseen ja maisemien katselemiseen kirkkaista ikkunoista, kun annat ammattilaisen hoitaa likaisen työn. Teemme siivoukset tehokkaasti, nopeasti, huolellisesti ja lämminhenkisen palvelun säestämänä. Aloitamme aina ilmaisella arviointikäynnillä, jonka aikana käymme läpi asiakkaan siivoustarpeet ja laskemme paketille sopivan hinnan.

Lue lisää kotisiivouksista

Sosiaalipalvelujen tuottaja – siivouspalveluja arvonlisäverottomana

GR-siivous on myös kunnan rekisteröimä ja viranomaisen valvoma sosiaalipalvelujen tuottaja. Mikäli henkilön toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai vammaisuuden takia, hän on oikeutettu tuottamaamme arvonlisäverottomaan (alv 0 %) kotipalvelujen tukipalveluun. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi kodinhoidolliset tehtävät (siivous, vaatehuolto, ruokahuolto jne.), henkilökohtainen avustaminen (esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa avustaminen) ja sosiaalisen kanssakäymisen tukeminen (esimerkiksi saattaja). 


Solmimme asiakkaan kanssa aina kirjallisen palvelusuunnitelman ja -sopimuksen. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat asiakkaamme itsenäisen asumisen ja tukevat omatoimista selviytymistä päivittäisistä toiminnoista.

Kysy lisää

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Asiakassuhteemme alkavat aina ilmaisella arviokäynnillä, olipa kyse sitten kotisiivouksista, yrityssiivouksista tai porrassiivouksista. Käynnin aikana kartoitamme siivottavien tilojen laajuuden ja siivoustarpeen. Räätälöimme asiakkaalle sopivan siivouspalvelun ja arvioimme sen hinnan. Tarjoamme palvelujamme pääkaupunkiseudun alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!