Abc.fi
Palveluhaku

Infon sisältö

  1. Palveluhaku
  2. Sopimusehdot

Palveluhaku

1. Ilmoitushinnat

Yrityksen perustietojen lisääminen Abc.fi -yrityshakemistoon maksaa 159,00 euroa (+ ALV 24 %) (6 kk), jos ilmoitukseen lisätään kuvia (max 3 kpl) hinta on 179,00 euroa (+ ALV 24 %) (6 kk).
Yrityksellä on mahdollisuus muuttaa tietojaan veloituksetta.
Sopimus yrityksen liittämisestä Abc.fi -yrityshakemistoon tehdään pääsääntöisesti puhelimitse.
Ilmoitus pidetään tietokannassa vähintään 6 kk.
Abc.fi:n vastuu rajoittuu ilmoitushintaan.

2. Haku kunnan tai toimialan perusteella

Abc.fi -yrityshakemistosta voit hakea tietoja yrityksistä ja palveluista monipuolisesti. Yksinkertaisin tapa on käyttää valintalistoja, jotka saa näkyviin painikkeista "Valitse toimiala" ja/tai "Valitse kunta tai alue".

3. Haku yrityksen nimellä, tuotenimellä, tai muulla hakusanalla

Hakusanalla voit etsiä tietoja nopeasti. Käytä sanana esim. yrityksen nimeä, tuotetta tai palvelua. Jos antamasi sana esiintyy joidenkin yritysten nimissä tai tuote- ja palvelutiedoissa, tietokanta listaa sinulle näin löytyneet yritykset ja yhteisöt. Jos tiedät etukäteen yrityksen nimen tai tuotteen, josta olet kiinnostunut, tämä on nopein tapa löytää haluamasi yritys.

4. Tekijänoikeudet

Abc.fi -kokonaisuus ja sen eri osat (ohjelmistot, tiedostot, grafiikka ja sisältö) on suojattu tekijänoikeuslailla. Abc.fi -portaali omistaa kaikki tuotteen tekijänoikeudet. Abc.fi -portaalin edellä mainittujen sisältöjen osittainenkin lainaaminen, kopiointi, julkaiseminen, edelleen levittäminen tai muu vastaava käyttö on ehdottomasti kielletty. Abc.fi:n sisältämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan loppukäyttäjien tiedonsaantia varten. Tietojen osittainenkin järjestelmällinen kerääminen ja käyttäminen on kielletty.

5. Yhteystiedot

Ylläpito, päivittäminen ja markkinointi: 
ABC-PORTAALIT
Kotkankallionkatu 11 A, 70600 Kuopio
puh. 0201 440772; fax (017) 282 5783                  
info@abc.fi laskutus@abc.fi

Sopimusehdot

1. Osapuolet ja sopimuksen kattavuus

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Abc-portaalien (jäljempänä palveluntarjoaja) ylläpitämään abc.fi hakemistopalveluun, joka sijaitsee internetissä osoitteessa www.abc.fi, rekisteröintimaksun maksaneisiin tai muulla perusteella asiakkaaksi rekisteröityneen yrityksen/yhteisön (jäljempänä asiakas) välisiin sopimuksiin.

2. Sopimuksen synty

Sopimus syntyy, kun asiakkaan tiedot on rekisteröity tietokantaan, joko asiakkaan omasta toimesta tarkoitukseen tehdyn rekisteröitymislomakkeen kautta, tai tekemällä tilauksen palveluntarjoajann asiakaspalveluun soittamalla tai kirjallisesti. Palveluntarjoajan tekemän puhelinmarkkinoinnin kautta tilaussopimus syntyy suullisesti. Jokaisesta tilauksesta asiakkaalle lähetetään oikovedos www.abc.fi -palveluun tulevista tiedoista sekä lasku.  Asiakkaan on tarkastettava tietojensa oikeellisuus oikovedoksesta ja www.abc.fi -palvelusta ja ilmoitettava mahdolliset virheet.
Kaikki reklamaatiot, koskien tietoja ja laskua, on toimitettava mahdollisimman pian.

3. Sopimuksen rajoitus ja tietojen poisto

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa tietokannastaan asiakkaan tiedot, jotka ovat markkinointilainsäädännön tai muun lainsäädännön vastaisia tai muuten loukkaavat hyvää tapaa. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa asiakkaan tiedot, mikäli asiakas ei ole suorittanut laskuaan maksukehotuksista huolimatta.

4. Osapuolten vastuut

Asiakkaan vastuulla on toimittaa yhtiölle mahdolliset muutokset palveluun jo kirjattuihin tietoihin. Palveluntarjoaja sitoutuu kirjaamaan asiakkaan tiedot tai niiden muutokset abc.fi -hakemistopalveluun, poisluettuna kohdassa 3. mainitut tilanteet. Palveluntarjoajalla ei ole korvausvelvollisuutta virheellisistä tiedoista johtuneesta asiakkaan mahdollisesti kärsimistä välillisistä tai välittömistä vahingoista. Palveluntarjoajan korvausvelvollisuus kaikissa tapauksissa rajoittuu maksettuun rekisteröintimaksuun, jolla tarkoitetaan puhelinkeskustelussa tai kirjallisessa tilauksessa sovittua tietojen julkaisuhintaa. Asiakkaan maksun peruste on, että palveluntarjoaja julkaisee tiedot abc.fi -hakemistopalvelussaan.
Palveluntarjoaja on oikeutettu keskeyttämään abc.fi -hakemistopalvelun tuottamisen sivuston päivittämisen tai muiden ohjelmallisten töiden johdosta. Palveluntarjoajalla ei ole muita vastuita palvelun tuottamisesta kuin tässä sopimuksessa mainitut.

5. Immateriaalioikeudet

Palveluntarjoajalla on täydet omistajan oikeudet abc.fi -hakemistopalveluun ja sen osa-alueisiin. Muilla osapuolilla ei ole oikeutta käyttää niitä kilpailevaan tai mihinkään muuhun yhtiön etua loukkaavaan tarkoitukseen. Abc.fi -hakemistopalvelun sisällön tai sen osien kopioiminen on kielletty. Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallentaa tietokoneelleen tai mobiililaitteelleen tai tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön otteita sivuista.

6. Asiakastietojen käyttö

Yhtiö saa käyttää asiakkaidensa tietoja myös muuhun markkinointiin. Asiakkaiden tietoja ei luovuteta konsernin ulkopuolisille tahoille.

7. Sopimuksen voimassaolo ja irtisanominen

Sopimus on voimassa laskussa mainitun ajan (yleensä puoli vuotta tai koko vuosi) ja sopimus uudistetaan joko puhelimitse tai kirjallisesti. Asiakas ei voi siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle eikä sanoa sitä irti kolmannen osapuolen toimesta, eikä valtuuttaa kolmatta osapuolta irtisanojaksi.

8. Muutokset palvelussa

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa abc.fi -hakemistopalvelua, sen saatavilla oloa ja laitteille asetettuja vaatimuksia, mutta velvollisuutta siihen ei ole. 

9. Linkkiyhteydet ja muut sivustot

Palveluntarjoaja ei vastaa niiden sivujen sisällöstä tai palvelusta, joihin abc.fi -hakemistopalvelusta on linkki ja jotka on julkaistu jonkin muun toimijan toimesta.

10. Liikasuorituksen palautus

Liikaa maksaneita asiakkaita pyydetään ilmoittamaan tilinumeronsa liikamaksun palautusta varten palvelun tarjoajalle. Tilinumeroilmoituksen voi tehdä laskutukseen joko sähköpostitse tai kirjepostilla. 1.3.2022 lähtien liikamaksun palautuksesta veloitettava palvelumaksu on 10 euroa. Käsittelymaksu veloitetaan, jos virhe maksussa johtuu maksajan huolimattomuudesta.

11. Muuta

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja sopimukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää digitaalisia tallenteita.

12. Sopimuksen voimaantulo

Nämä sopimusehdot tulevat voimaan 7.2.2022 ja korvaavat kaikki aiemmat ehdot.

Abc.fi:n sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty.

Tarjoukset.fi

tahtiAlansa
Parhaat Palvelut

Janmark Oy
LOUNASRUOKALA AULIN ATERIAT OYKiipun Rakennus OyTaksipalvelu JHK Group OyApteekki BothniaRakennus Saundia OyLämpöpumppuasennus Salomäki OyMäntän Lukko- ja Turvatekniikka OyRiihimäen Lasipalvelu OyTAKSILIIKENNE LAURILA OYLaaksosen Pelti ja Ilmastointi OyPiian JalkahoitoSuomen Katalysaattorikierrätys OyPeeta Korjausrakentaminen OyJJ-Pinnoitus OySalibandykeskus KanuunaYritys- ja rakennussiivous TiiMa OyAsianajotoimisto Kämäräinen & Korvenkontio KyMarkulan Rengas ja Huolto OyMalviala Jouko TapaniKantri Kök-KeittiöRemontti - Serra OyCAFE MALISAKonekorjaamo L. Piiroinen KyJarofix OyTilaustaksit K. SydänmaanlakkaTMI REINO SETÄLÄKarhulan Kone ja Energia Avoin yhtiöEkipuu OyRakennustyö J. Karlsson TmiSalpavaneri OyVarvilahti OyAntin metsäkonepalvelu OyK-huolto Sauli ParviainenLVI-suunnittelu Haavisto OyNastolan Talohuolto OyKonsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy ConsultancyPäiväkoti Kirsikka KyParturi JaanaSalaojasuunnittelu Kimmo Laine OySovikLohjan Aseman Pizza Kebab Avoin yhtiöArto Ansas Ky / KVL-Kuljetus OyParturi-Kampaamo CasanovaJurvan Pesula OyJTL-Bike&Car ServiceUkonmäen Sora KyUkonmäen Sora Ky / Taksipalvelu KäViherniekat OyBoram OyTsurnu Golden Place OyHerrasmiesrakentajat OyKokkikaksikko Lounas- ja TilausravintolaAutopurkaamo E.Kärnä OyLavian apteekkiLänsi-Uudenmaan Laskenta ja Konsultointi OyPS Putkityö OyLASILIIKE A ATJONEN & KUMPPRakennustoimisto Ilpo Brandt OyPalvelu Hytönen OyKarjalohjan putkiasennus KyOK-TALOHUOLTOPohjanmaan Dieselhuolto OyHuoltopalvelut Ritola OyRAP Kujakon OyKoneyhtymä Engman OyKonehuolto Alatalo Markku KyPorvoon ruostesuojaus OyAuto-Focus OyEskon Autopelti OyKim Ekholm FmaHockey DriversLVI-Huolto Heinonen AriBürli-Beck Oy / Leipuri BalmerKoneurakointi A. Vuorela OyValta Putki OyMaalaus ja saneeraus Juha KorkalaKuopion Dieselhuolto OyMaansiirto-Putto KyWÄLÄKKY KESKI-SAVON UUSYRITYSKESKUS RYVuoksen Teollisuuspuhdistus OyKT-Kuljetus OyPeVil OyHammaslääkärin vastaanotto Taina NiemiTmi Markku Iso-KarviaSpinech OyKarpuzi Ruokaravintola & PubMaarakennus Kinnunen PetriSärkisalon Merihuolto OyKesti-TupaMaanrakennus Javanainen avoin yhtiöVasaramäen Tilitoimisto OyIippo OyCS craneservice OyErlands ProductRemontti Vesa OyRenor OyBar Explosive / Stonebarrel OyHämeen Työstökonehuolto Ar OyPäiväkoti HuvikumpuRakennusurakointi E Vuorinen Oy