Abc.fi
Palveluhaku

Infon sisältö

  1. Palveluhaku
  2. Sopimusehdot

Palveluhaku

1. Ilmoitushinnat

Yrityksen perustietojen lisääminen Abc.fi -yrityshakemistoon maksaa 159,00 euroa (+ ALV 24 %) (6 kk), jos ilmoitukseen lisätään kuvia (max 3 kpl) hinta on 179,00 euroa (+ ALV 24 %) (6 kk).
Yrityksellä on mahdollisuus muuttaa tietojaan veloituksetta.
Sopimus yrityksen liittämisestä Abc.fi -yrityshakemistoon tehdään pääsääntöisesti puhelimitse.
Ilmoitus pidetään tietokannassa vähintään 6 kk.
Abc.fi:n vastuu rajoittuu ilmoitushintaan.

2. Haku kunnan tai toimialan perusteella

Abc.fi -yrityshakemistosta voit hakea tietoja yrityksistä ja palveluista monipuolisesti. Yksinkertaisin tapa on käyttää valintalistoja, jotka saa näkyviin painikkeista "Valitse toimiala" ja/tai "Valitse kunta tai alue".

3. Haku yrityksen nimellä, tuotenimellä, tai muulla hakusanalla

Hakusanalla voit etsiä tietoja nopeasti. Käytä sanana esim. yrityksen nimeä, tuotetta tai palvelua. Jos antamasi sana esiintyy joidenkin yritysten nimissä tai tuote- ja palvelutiedoissa, tietokanta listaa sinulle näin löytyneet yritykset ja yhteisöt. Jos tiedät etukäteen yrityksen nimen tai tuotteen, josta olet kiinnostunut, tämä on nopein tapa löytää haluamasi yritys.

4. Tekijänoikeudet

Abc.fi -kokonaisuus ja sen eri osat (ohjelmistot, tiedostot, grafiikka ja sisältö) on suojattu tekijänoikeuslailla. Abc.fi -portaali omistaa kaikki tuotteen tekijänoikeudet. Abc.fi -portaalin edellä mainittujen sisältöjen osittainenkin lainaaminen, kopiointi, julkaiseminen, edelleen levittäminen tai muu vastaava käyttö on ehdottomasti kielletty. Abc.fi:n sisältämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan loppukäyttäjien tiedonsaantia varten. Tietojen osittainenkin järjestelmällinen kerääminen ja käyttäminen on kielletty.

5. Yhteystiedot

Ylläpito, päivittäminen ja markkinointi: 
ABC-PORTAALIT
Kotkankallionkatu 11 A, 70600 Kuopio
puh. 0201 440772; fax (017) 282 5783                  
info@abc.fi laskutus@abc.fi

Sopimusehdot

1. Osapuolet ja sopimuksen kattavuus

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Abc-portaalien (jäljempänä palveluntarjoaja) ylläpitämään abc.fi hakemistopalveluun, joka sijaitsee internetissä osoitteessa www.abc.fi, rekisteröintimaksun maksaneisiin tai muulla perusteella asiakkaaksi rekisteröityneen yrityksen/yhteisön (jäljempänä asiakas) välisiin sopimuksiin.

2. Sopimuksen synty

Sopimus syntyy, kun asiakkaan tiedot on rekisteröity tietokantaan, joko asiakkaan omasta toimesta tarkoitukseen tehdyn rekisteröitymislomakkeen kautta, tai tekemällä tilauksen palveluntarjoajann asiakaspalveluun soittamalla tai kirjallisesti. Palveluntarjoajan tekemän puhelinmarkkinoinnin kautta tilaussopimus syntyy suullisesti. Jokaisesta tilauksesta asiakkaalle lähetetään oikovedos www.abc.fi -palveluun tulevista tiedoista sekä lasku.  Asiakkaan on tarkastettava tietojensa oikeellisuus oikovedoksesta ja www.abc.fi -palvelusta ja ilmoitettava mahdolliset virheet.
Kaikki reklamaatiot, koskien tietoja ja laskua, on toimitettava mahdollisimman pian.

3. Sopimuksen rajoitus ja tietojen poisto

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa tietokannastaan asiakkaan tiedot, jotka ovat markkinointilainsäädännön tai muun lainsäädännön vastaisia tai muuten loukkaavat hyvää tapaa. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa asiakkaan tiedot, mikäli asiakas ei ole suorittanut laskuaan maksukehotuksista huolimatta.

4. Osapuolten vastuut

Asiakkaan vastuulla on toimittaa yhtiölle mahdolliset muutokset palveluun jo kirjattuihin tietoihin. Palveluntarjoaja sitoutuu kirjaamaan asiakkaan tiedot tai niiden muutokset abc.fi -hakemistopalveluun, poisluettuna kohdassa 3. mainitut tilanteet. Palveluntarjoajalla ei ole korvausvelvollisuutta virheellisistä tiedoista johtuneesta asiakkaan mahdollisesti kärsimistä välillisistä tai välittömistä vahingoista. Palveluntarjoajan korvausvelvollisuus kaikissa tapauksissa rajoittuu maksettuun rekisteröintimaksuun, jolla tarkoitetaan puhelinkeskustelussa tai kirjallisessa tilauksessa sovittua tietojen julkaisuhintaa. Asiakkaan maksun peruste on, että palveluntarjoaja julkaisee tiedot abc.fi -hakemistopalvelussaan.
Palveluntarjoaja on oikeutettu keskeyttämään abc.fi -hakemistopalvelun tuottamisen sivuston päivittämisen tai muiden ohjelmallisten töiden johdosta. Palveluntarjoajalla ei ole muita vastuita palvelun tuottamisesta kuin tässä sopimuksessa mainitut.

5. Immateriaalioikeudet

Palveluntarjoajalla on täydet omistajan oikeudet abc.fi -hakemistopalveluun ja sen osa-alueisiin. Muilla osapuolilla ei ole oikeutta käyttää niitä kilpailevaan tai mihinkään muuhun yhtiön etua loukkaavaan tarkoitukseen. Abc.fi -hakemistopalvelun sisällön tai sen osien kopioiminen on kielletty. Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallentaa tietokoneelleen tai mobiililaitteelleen tai tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön otteita sivuista.

6. Asiakastietojen käyttö

Yhtiö saa käyttää asiakkaidensa tietoja myös muuhun markkinointiin. Asiakkaiden tietoja ei luovuteta konsernin ulkopuolisille tahoille.

7. Sopimuksen voimassaolo ja irtisanominen

Sopimus on voimassa laskussa mainitun ajan (yleensä puoli vuotta tai koko vuosi) ja sopimus uudistetaan joko puhelimitse tai kirjallisesti. Asiakas ei voi siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle eikä sanoa sitä irti kolmannen osapuolen toimesta, eikä valtuuttaa kolmatta osapuolta irtisanojaksi.

8. Muutokset palvelussa

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa abc.fi -hakemistopalvelua, sen saatavilla oloa ja laitteille asetettuja vaatimuksia, mutta velvollisuutta siihen ei ole. 

9. Linkkiyhteydet ja muut sivustot

Palveluntarjoaja ei vastaa niiden sivujen sisällöstä tai palvelusta, joihin abc.fi -hakemistopalvelusta on linkki ja jotka on julkaistu jonkin muun toimijan toimesta.

10. Muuta

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja sopimukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää digitaalisia tallenteita.

11. Sopimuksen voimaantulo

Nämä sopimusehdot tulevat voimaan 25.5.2018 ja korvaavat kaikki aiemmat ehdot.

Abc.fi:n sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty.

Tarjoukset.fi

tahtiAlansa
Parhaat Palvelut

Kierrätysmetalli Tmi Martti Hyttinen
Kempeleen Puukuljetus Kärkkäinen & Murtomäki KyLoviisa Boat Service Oy AbFysioterapia Marjo TolonenKoulutettu hieroja Merja Närhi, Tovi TerveydelleOy Eurofire AbYRT Rakennuttamispalvelu OyEmergence OyViking pizzeriaPohjanmaan Antenni Ja Valaistus OyNiittylounas OyJoroisten Tili- ja Kiinteistöpalvelu KyT:mi Seventy Seven GrilliKarhuseudun Hoivatiimi OyTakuusuojaus TammelaROMETRakennuspalvelu Jari KyMaansiirto Pakkanen OyKuljetus-Mustonen Oysaneeraus-sinaniAutohuolto M. Suomi OyKiinteistönvälitys Asuntoasiat Oy LKVPsykoterapiapalvelut, psykoterapeutti Raili KoistiKoneyhtymä Hörkkö KyKemin Golf Klubi ry Kuormaus ja Kuljetus Perttu OyBaobab babyRauta R. Buckman OyLammi Ville Heikki NikolaiMJ-Rengas KestiläSabriScan OyPeltisepänliike Veljekset HuuskoVilperi Digiprint OyKampaamo Kaisa LaitinenJazztanssikoulu Koivunen MonaPutipuhdas Kotipalvelu OyAutoilija Ari RömanJSP-Keittiöt OyJalkaterapeutti Kaisa VuonteleMarkku Raunio ProductionAuto-Rantakallio OyKangasniemen PienkonehuoltoSöderkullan Apteekki - Söderkulla ApotekArktis-Rakennus OyPentti Köpman OyB&B Villa Kauppila OyRKP Sorioin OyRajot OyKerstins LunchhörnaPIRJON PIRTTIRepo TeuvoMaanrakennuspalvelu T.Mäkinen OyMaanrakennus Erkki SimunaVehmaan Sähköpalvelu Rinne & Laurila OyVehmaan Sähköpalvelu Rinne & Laurila OyMetsätyö Pakarinen &  Hiltunen OySaunamax OyKuljetus Marko Salminen OyIndepro OyP & J Herajärvi OyKeski-Suomen Putkistohuolto OyJokihake OyKirena OyTiian Piha TmiErikoishammasteknikko Olli HeikkiläTeboil TohmajärviHJ Laatoitus OyS-Crush OySipola KyLutakon lähipalvelutaloKauppahuone PyrhönenKiponniemen toimintakeskusHuolto & Korjaus GröhnVärisilta OyLohjan Keilahalli AyAnnala FoodtechMaalauspalvelu Rauno Niemenmaa TmiVaasan RaivausVapimex OyNature Paavola OyTeira Bil AbMarttalanoja Kiinteistö OyBPI-Chempump OyMatkamatias Ky Matti TurunenHUITTISTEN JP-RAKENNUSPELTI OY / HUITTISTEN JP-RAKHenkilöstövuokraus Työkarhut oskOmpelimo Tuula VasströmKone- ja Autohajottamo S. KajanEuropinta OyKeravan Terästyö OyLintusalon LomamökitMeri-Lapin Lukituspalvelu Oy Lapincon OyTili-Isännät AyMIKAN ASENTAMO OYKoneurakointi Matti Miettinen OyHeidin ja Päivin Lähihoiva Avoin YhtiöNuohouspalvelu Pertti HietanenHiekkaniemen Nuorisokeskus OyMetallityö Vainio OyHämeen Auto-Center Oy